Ліцензія МОЗ України №639 від 30.06.2016 року, №1947 від 19.09.2019 року
Ліцензія МОЗ України №639 від
30.06.2016 року, №1947 від
19.09.2019 року

Як часто можна робити биоревитализацию

8 Листопада 2019
Як часто можна робити биоревитализацию

Біоревіталізація: скільки потрібно процедур, як часто робити, періодичність, інтервал

Введення гіалуронової кислоти у шкіру дозволяє домогтися бажаного ефекту, а саме — помітного омолодження. Дана методика особливо популярна серед людей, старших за 30 років, на яких звичайні косметологічні засоби вже не діють. Оскільки пластична хірургія у такому віці ще не показана, рекомендовано запланувати візит до косметолога та запитати у нього про те, скільки потрібно процедур біоревіталізації для досягнення необхідного ефекту?

Кількість процедур

Перед тим як робити уколи гіалуронової кислоти, необхідно чітко уявляти, якого ефекту можна чекати. Саме від нього залежить кількість процедур. Отже, що обіцяють косметологи:

  • Підвищення тонусу шкіри.
  • Контурну пластику обличчя.
  • Усунення мімічних зморшок.
  • Видалення рубців та слідів від опіків, подряпин тощо.
  • Освітлення пігментних плям.
  • Відновлення шкіри після пілінгу, лазерної епіляції.

Останній пункт може здатися трохи дивним, однак гіалуронова кислота використовується не тільки для відновлення шкіри обличчя, а й для усіх ділянок тіла. Якщо мова йде про відновлення шкірного покриву після інших процедур, то потрібно 3–5 сеансів біоревіталізації, а ось для боротьби зі зморшками, віковими плямами на шкірі потрібно робити 5–10 ін’єкцій. Наразі, скільки конкретно сеансів потрібно в тому чи іншому випадку, вирішує лікар-косметолог.

Біоревіталізацію рекомендують людям, що перейшли рубіж 30, а краще 35 років. Саме в цьому віці починають візуально проявлятися вікові зміни. Однак існує окрема категорія людей, яким можна проводити процедури ін’єкцій гіалуроновою кислотою відразу після підліткового віку і нормалізації рівня гормонів в організмі. Це люди з вадами шкіри – сильним пересушенням, лущенням, яке не вдається опанувати жодними косметичними засобами. Введення гіалуронової кислоти не тільки візуально покращує стан шкірного покриву, але і нормалізує локальний обмін речовин.

Інтервал між сеансами

Крім кількості сеансів, дуже важливо дотримуватися інтервалів між введеннями препарату. Недостатній проміжок часу призводить до розвитку побічних ефектів, а тривалий інтервал навпаки – не дозволяє домогтися бажаного ефекту. На те, як часто робити біоревіталізацію, може впливати ряд факторів:

  • бажання клієнта. Саме бажання людини проходити біоревіталізацію є ключовим фактором проведення процедури;
  • реакція організму після перших процедур. Якщо не виникає побічних ефектів або неприємних реакцій, то перерва між процедурами становить 3–4 тижні. Коли при такому інтервалі виникають небажані наслідки, треба збільшити проміжок між введенням препарату;
  • реакція шкіри. Тільки лікар-косметолог може оцінити ефективність введення препарату. Залежно від результатів, отриманих після декількох процедур, може бути рекомендовано зробити інтервал більшим чи меншим, або збільшити кількість сеансів.

Оптимальним вважається інтервал у 3–4 тижні. Для досягнення необхідного ефекту потрібно пройти 5–10 сеансів. Потім рекомендується вводити гіалуронову кислоту для підтримки ефекту. Частота таких сеансів – 1 раз на 4–6 місяців.

Особливістю біоревіталізації вважається тривалість бажаного ефекту. Помітне омолодження зберігається від 3–4 тижнів до року. Перші сеанси рекомендують проводити з інтервалом в місяць для насичення шкіри обличчя гіалуроновою кислотою. В таких умовах тканини отримують потужний імпульс для синтезу власних колагенових і еластинових волокон.

Після проходження курсу біоревіталізації необхідно вводити гіалуронову кислоту для підтримки отриманого результату. Періодичність таких сеансів – 1 раз на 6–12 місяців. Як часто проводити підтримуючу терапію, вирішує сам клієнт. Ми рекомендуємо завжди радитися з лікарем-косметологом, адже він може оцінити стан шкірного покриву з професійної точки зору.

Також ви можете почитати відгуки клієнтів на нашому сайті. З їх допомогою ви отримаєте можливість зорієнтуватися, наскільки часто люди вдаються до процедури біоревіталізації, і які саме препарати обирають для неї. Не соромтеся та ставте запитання нашим лікарям-косметологам через онлайн-форму або приходьте на прийом – ми з радістю відповімо на ваші питання і підберемо для вас оптимальну процедуру.

Ознайомтеся з більш детальною інформацією про ін’єкції краси у нашій клініці.

Вам точно сподобається в нас!
post image