Ліцензія МОЗ України №639 від 30.06.2016 року, №1947 від 19.09.2019 року
Ліцензія МОЗ України №639 від
30.06.2016 року, №1947 від
19.09.2019 року

Як часто потрібно робити пілінг обличчя

9 Листопада 2019
Як часто потрібно робити пілінг обличчя

Догляд за шкірою повинен здійснюватися щодня в домашніх умовах. Однак для отримання ідеального вигляду обличчя її замало – періодично необхідно вдаватися до салонної чищення. Як часто потрібно робити пілінг обличчя – залежить від конкретного типу шкіри і обраної методики.

Основні напрямки

Існує кілька видів пілінгу. Вони відрізняються інструментами і засобами, які застосовуються в кожному випадку. Процедура вибирається залежно від типу шкіри, гормонального фону, реакції на попередні втручання. Як часто потрібно робити пілінг обличчя, залежить саме від цих чинників:

  • Ручна чистка. Людям з акне, жирною і комбінованою шкірою необхідно проводити механічне чищення раз в 30-45 днів. Незважаючи на гадану простоту проведення процедури, її необхідно виконувати виключно в умовах салону. При найменшому порушенні техніки виконання, всередину шкіри потрапляють умовно-патогенні мікроорганізми, які знаходяться зовні, на обличчі. Їх потрапляння всередину дерми може викликати появу запальних захворювань і нових гнійничкових елементів.
  • Апаратна чистка. Проводиться раз в 1-2 місяці. Вважається більш лагідною, ніж ручний пілінг. Ефективно видаляє ороговілі частинки шкіри, відкриті і закриті комедони. Спеціальні насадки дозволяють виконувати апаратну чистку як у людей з жирною, комбінованою, так і нормальною шкірою.
  • Газорідинний пілінг застосовується раз на півроку-рік. Він є першим етапом процедури безопераційної підтяжки обличчя і омолодження. У проміжках між газорідинним пілінгом можна вдаватися до інших видів чистки – апаратної або ультразвукової.
  • Ультразвуковий пілінг проводиться за допомогою спеціального апарату. Він ідеально підходить для тонкої і чутливої ​​шкіри обличчя. Ультразвукова чистка може застосовуватися навіть у підлітків і жінок в період лактації. Виконувати процедуру слід тільки 1 раз в 30-45 днів. У людей з жирною і комбінованою шкірою період між ультразвуковим пілінгом скорочують до 21 дня.
  • Хімічний пілінг треба проводити виключно в салоні у спеціалізованого майстра. В іншому випадку можна отримати кислотний опік шкіри. Виконувати таке очищення шкіри необхідно раз в 3-4 місяці. Пілінг ефективно дозволяє освітлити тон обличчя, позбутися висипань, а також зняти ороговілий шар шкіри. Часте виконання хімічного пілінгу може призвести до опіків, появи рубців, а також пошкодження базального шару дерми. Сучасні хімічні пілінги включають в себе не тільки агресивні кислоти, але і речовини для делікатного очищення і відновлення шкіри. Такі склади дозволяють використовувати пілінг навіть людям з чутливою шкірою. Однак частота виконання такої процедури збільшується до 1 разу на 5-6 місяців.

Вказані вище терміни можуть служити лише приблизними орієнтиром. При частих перельотах, зміні стилю життя або рівня активності, гормонального фону, період між процедурами може змінюватися.

Більш детально визначити: скільки разів і як часто необхідно виконувати пілінг для повноцінного очищення шкіри, підкаже професійний косметолог.

Записатися на процедуру можна через онлайн-форму на сайті або за телефонами 067-833-05-05, 050-833-05-05, 093-833-05-05. Ви також можете особисто записатися на процедуру у Львові і отримати первинну консультацію косметолога з підбором індивідуального виду пілінгу і професійної косметики. Приходьте до нас за адресою вул. Городоцька, 62.
Спеціально для жителів і гостей столиці України ми відкрили клініку в Києві – знайти нас можна за адресою: вул. М. Максимовича 3Д.

Вам точно сподобається в нас!
post image