Ліцензія МОЗ України №639 від 30.06.2016 року, №1947 від 19.09.2019 року
Ліцензія МОЗ України №639 від
30.06.2016 року, №1947 від
19.09.2019 року

Як підтягнути овал обличчя в 40, 45 та 50 років – швидко та легко в Mediostar

22 Жовтня 2019
Як підтягнути овал обличчя в 40, 45 та 50 років – швидко та легко в Mediostar

В будь-якому віці жінки прагнуть бути привабливими та впевненими в собі. Можливості сучасної класичної, апаратної та лазерної косметології дозволяють підтягнути овал обличчя та повернути йому чіткі лінії. За умови правильного проведення процедур можливо швидко поновити пружність шкіри, прибрати друге підборіддя, обвислі щоки, омолодити шию без операції та складних хірургічних втручань.

Старіння — це незворотній природний процес, прояви якого можна мінімізувати за допомогою профілактичних засобів. Щоб довше залишатися молодою та сповненою сил та енергії, необхідно дотримуватися наступних правил:

  1. Вести здоровий спосіб життя. Паління та вживання алкогольних напоїв сповільнюють обмінні процеси в клітинах та призводять до передчасного старіння.
  2. Скоригувати щоденний раціон. Регулярне й повноцінне харчування забезпечує організм всіма необхідними вітамінами й корисними речовинами, а також підтримує швидкий метаболізм, який є важливим для схуднення.
  3. Займатися фізичною активністю. Можна почати зі щоденної ранкової руханки, прогулянок на свіжому повітрі або ритмічних танців. Під час фізичних навантажень посилюється кровообіг та виробляються гормони радості. Крім того, це допомагає зміцнити м’язовий корсет.
  4. Регулярно доглядати за шкірою. Сучасна косметологія пропонує широкий спектр послуг, які можуть не тільки запобігти появі перших ознак старіння, а й допомогти позбавитися від вікових змін пацієнтам за 40, 45 та 50 років.
  5. Підтримувати результати вдома. Комплексний підхід допомагає ефективно боротися з проблемами шкіри та може виправити такі недоліки, як зморшки, тьмяний колір обличчя, гіперпігментація, набряклість, птоз.

Як підтягнути овал Обличчя?

Косметологічні процедури для підтягування обличчя без пластики

З віком обмінні процеси в шкірі сповільнюються, вона стає тоншою, втрачає вологу, менше виробляє колагенових волокон та еластану. Можна помітити перші зморшки, які з часом стають глибшими. Овал обличчя стає менш чітким, з’являється друге підборіддя, обвисає шкіра шиї. Виправити такі недоліки й підкреслити індивідуальні риси можна за допомогою косметологічних процедур.

Мікротокова терапія впливає на шкіру за допомогою модульованих електричних імпульсів малої амплітуди. Це стимулює вироблення власного колагену, підвищує пружність шкіри та допомагає вирівняти контур обличчя. За таким самим принципом працює й RF-ліфтинг. Після процедури відразу можна помітити ефект підтягування обличчя.

Останнім часом великою популярністю користуються ін’єкційні методики: мезотерапія, біоревіталізація та контурна пластика філерами на базі гіалуронової кислоти. Під час мезотерапії під шкіру вводять коктейль з вітамінів, пептидів, амінокислот та інших корисних речовин, що живлять епідерміс, покращують овал обличчя. Шкіра стає більш зволоженою, пружною, вирівнюється колір обличчя.

Біоревіталізація стимулює внутрішні механізми відновлення шкіри. При цьому покращення овалу обличчя й загального стану можна спостерігати вже відразу після процедури й протягом певного часу (період залежить від віку та особливостей шкіри пацієнта).

Ін’єкції філерів допомагають скоригувати овал обличчя, повернути природний об’єм губам й вилицям, підкреслити лінію підборіддя. Ці процедури мають стійкий ефект, але підходять не всім пацієнтам, бо пов’язані з больовими відчуттями. Досвідчені фахівці клініки лазерної та естетичної косметології «Mediostar» підберуть необхідні процедури для омолодження, підтягування обличчя та коригування вікових змін.

Підтягування обличчя за допомогою лазеру

Лазерна косметологія пропонує безопераційний ліфтинг та фотоомолодження. За допомогою апарату BBL Sciton можна вирішити широкий спектр естетичних завдань:

  • омолодити шкіру;
  • зробити контур обличчя більш чітким;
  • прибрати пігментацію, розширені судини та покращити колір обличчя;
  • позбавитися від зморшок.

Ефект є помітним вже після першої процедури. Шкіра виглядає більш свіжою й рівною. Може з’явитися ледь помітне подразнення, яке зникне протягом декількох годин. Курс фотоомолодження складається з 1–3 процедур з інтервалом у 2 тижні. Проходження курсу сповільнює процеси старіння шкіри. Ця процедура є ефективним профілактичним засобом для пацієнтів, які турбуються про своє здоров’я та не хочуть удаватися до пластичних операцій та серйозних хірургічних втручань.

За допомогою імпульсного світла здійснюється вплив на проблемну ділянку. При цьому в глибинних шарах шкіри активізуються процеси регенерації, що й сприяє омолодженню. Перевага процедури полягає в її безболісності та легкому процесі реабілітації. Кваліфіковані фахівці клініки лазерної та естетичної косметології «Медіостар» проконсультують та допоможуть позбавитися від будь-яких недоліків шкіри.

Вам точно сподобається в нас!
post image
Вам може сподобатись