Ліцензія МОЗ України №639 від 30.06.2016 року, №1947 від 19.09.2019 року
Ліцензія МОЗ України №639 від
30.06.2016 року, №1947 від
19.09.2019 року

Підготовка до лазерної епіляції, особливості виконання процедури в клініці «Медіостар»

9 Листопада 2019
Підготовка до лазерної епіляції, особливості виконання процедури в клініці «Медіостар»

Підготовка до лазерної епіляції: як правильно підготуватися до лазерної епіляції глибокого бікіні, ніг, обличчя, ніг, пахв

Отримання ефекту ідеально гладкої шкіри зазвичай пов’язане з безкінечною боротьбою з естетично непривабливими волосками. Крім того, багатьом знайомі такі проблеми, як вростання волосся та подразнення шкіри після депіляції. Але ж існують щадні та високоефективні методи боротьби з небажаною рослинністю на тілі, що дають довготривалий ефект.

Лазерна епіляція – це безпечна та абсолютно безболісна процедура. Такий метод дозволяє впливати безпосередньо на фолікули, які під дією лазеру гинуть, що виключає появу нового волосся. Гарантувати безпечність процедури, отримання відмінного та довготривалого результату може лише правильна підготовка до лазерної епіляції.

Як підготуватися до лазерної епіляції

Епіляція виконується діодним лазером, випромінювання поглинається меланіном, який міститься у волоссі і, відповідно, у самих фолікулах. Перед тим, як виконувати процедуру, ознайомтеся з вимогами, яких необхідно дотримуватися перед відвідуванням клініки. Це дозволить уникнути небажаних побічних ефектів, а також оптимізувати час та наслідки лікування. Що робити перед лазерною епіляцією:

  • заздалегідь відвідати лікаря-косметолога. Під час такого візиту буде проведено оцінку стану шкіри, а також визначено тип волосся. На цьому етапі обираються параметри лазерного променю;
  • у день проведення процедури необхідно дуже ретельно поголити волосся на місці майбутньої епіляції;
  • переконайтеся, що ви не вагітні.

У разі бактеріальної, грибкової або вірусної інфекції необхідно проконсультуватися з лікарем. Спеціаліст визначить, чи можна проводити процедуру в кожному конкретному випадку.

Чого не можна робити перед лазерною епіляцією:

  • протягом 3-х днів до початку процедури відвідувати сауну, баню, приймати гарячу ванну;
  • за 3 дні до процедури не можна обробляти ділянки, на яких буде проводитися епіляція, спиртовмісними засобами;
  • не обробляти шкіру обличчя або інших частин тіла кремами без рекомендації лікаря;
  • не можна засмагати та користуватися засобами для автозасмаги протягом 2-х тижнів перед епіляцією;
  • за 2 тижні до процедури необхідно виключити прийом антибіотиків тетрациклінового ряду

Основним протипоказанням для проведення процедури є схильність деяких людей до виникнення подразнень та алергічних реакції на інші види видалення небажаного волосся на тілі. Методом ефективно користуються як жінки, так і чоловіки.

Підготовка до лазерної епіляції в клініці “Mediostar”

Перед процедурою клієнта просять заповнити  коротку анкету, які містить запитання про загальний стан здоров’я пацієнта. Потім проводиться лазерний тест на шкірі, щоб перевірити, як дерма реагує на подібні подразники. Якщо не виникає жодної реакції, можна сміливо виконувати процедуру.

Лазерна епіляція— це універсальний метод позбавлення волосся, який застосовується навіть на найделікатніших ділянках шкіри, — на верхній губі, в зоні бікіні, по лінії живота. Клініка лазерної та естетичної косметології «Медіостар» пропонує всім охочим видалили небажане волосся за допомогою сучасної методики, яка себе відмінно зарекомендувала, та з використанням високотехнологічного обладнання. Процедура виконується висококваліфікованими спеціалістами в комфортних умовах. Кількість процедур визначається косметологом індивідуально залежно від стану шкіри пацієнта та багатьох інших факторів. Дізнатися більш детально про всі аспекти процедури можна під час попередньої консультації зі спеціалістом — записуйтесь на прийом за вказаними на сайті номерами телефонів.

Вам точно сподобається в нас!
post image