Ліцензія МОЗ України №639 від 30.06.2016 року, №1947 від 19.09.2019 року
Ліцензія МОЗ України №639 від
30.06.2016 року, №1947 від
19.09.2019 року

Популярні й ефективні види масажу обличчя для омолодження

9 Листопада 2019
Популярні й ефективні види масажу обличчя для омолодження

Види масажу обличчя в косметології: які бувають види косметичного масажу обличчя

Однією з найефективніших процедур, спрямованих на омолодження шкіри обличчя та відновлення її захисних функцій, є масаж. Мануальний вплив на дерму активує обмінні процеси, покращує кровообіг. У косметології існують різні види масажу обличчя, кожен з яких спрямований на вирішення певних проблем та досягнення конкретних результатів. Такі методи догляду за дермою допомагають підтримувати водний баланс, сприяють відновленню здатності шкіри до інтенсивної регенерації та відновлення. У результаті цього підвищується пружність дерми, зникають дрібні зморшки та значно покращується її зовнішній вигляд. Більш детально дізнатися про те, які види масажу бувають, ви зможете, проглянувши відео на нашому сайті.

Розповсюджені масажні методики

Масаж обличчя дозволяє вирівняти колір шкіри за рахунок збільшення притоку крові та лімфи. У результаті активуються процеси вироблення колагену та еластину. Існують такі види косметичного масажу обличчя:

  1. Класичний. Це найпопулярніший вид масажу. Він поєднує в собі традиційні прийоми (погладжування, розтирання, розминання). Комплекс процедур дозволяє відновити еластичність та пружність м’язів обличчя. Під час масажу відшаровуються змертвілі клітини епідермісу, що сприяє активізації процесу утворення нових. Інтенсивність масажу, тривалість процедури, кількість сеансів та тип прийомів визначаються індивідуально залежно від стану шкіри пацієнта.
  2. Пластичний. Це унікальна скульптурна техніка масажу, яка сприяє розслабленню м’язів обличчя, зменшує набряки та прибирає дрібні зморшки. Після комплексу процедур дерма стає м’якою та оксамитовою, відновлюється її природна здатність до відтворення. Косметологи називають даний вид масажу щадним. У цієї методики практично немає протипоказань.
  3. По Жаке. Це лікувально-естетичний масаж обличчя, який виконується методом щипків. Він дозволяє швидко та ефективно усувати безліч проблем. Це форма неінвазивної підтяжки обличчя, яка забезпечує видимі та тривалі ефекти.
  4. Косметичний. Дуже ефективна методика для підтримки молодості шкіри. Її головна мета полягає в тому, щоб зберегти пружність та еластичність дерми. Ефект досягається за рахунок стимуляції особливих точок, розташованих на обличчі.

Кожен із видів масажу має низку переваг. Найпопулярнішими та ефективними методиками можна скористатися в клініці «Медіостар».

Масаж обличчя – дієвий спосіб активізації природньої здатності шкіри до самоомолодження

Масаж дозволяє досягти таких результатів:

  • відновлення нормального водного балансу в клітинах, зменшення набряків, відновлення гладкості дерми;
  • вирівнювання тону обличчя;
  • поліпшення кровообігу сприяє активізації обмінних процесів у клітинах, відповідно, вони отримують більше корисних речовин, що також сприяє омолодженню дерми;
  • коригує форму обличчя;
  • відбувається клітинна регенерація та відновлення шкіри.

Професійний, правильний догляд за обличчям у сучасному світі — це вже не розкіш, а гостра необхідність. Екологія, незбалансоване харчування, постійні стреси та інші «принадності» епохи технологій, в першу чергу відображаються на нашому обличчі. Існує безліч видів ефективного масажу обличчя, однак вибір техніки має здійснюватися індивідуально залежно від типу та стану шкіри пацієнта.

Клініка лазерної та естетичної косметології «Медіостар» пропонує декілька різновидів професійного масажу: класичний, пластичний, по Жаке та ін. Виконання процедури професіоналами гарантує отримання позитивного результату у вигляді підтягнутої, пружної шкіри, крім того, вже з першого сеансу ви відчуєте приплив сил.

Професійний догляд за обличчям, сучасні методики апаратної косметології, нові та ефективні засоби та препарати — все це відкриває великі можливості перед людьми, які прагнуть зберегти молодість та здоров’я. Записуйтесь на масаж вже сьогодні — телефони вказані на сайті «Медіостар».

Вам точно сподобається в нас!
post image