Ліцензія МОЗ України №639 від 30.06.2016 року, №1947 від 19.09.2019 року
Ліцензія МОЗ України №639 від
30.06.2016 року, №1947 від
19.09.2019 року

Чи росте волосся після лазерної епіляції

9 Листопада 2019
Чи росте волосся після лазерної епіляції

Чи росте волосся після лазерної епіляції – чи буде і як росте волосся після процедури ще сильніше

 

Про ефективність сучасної косметології можна почути різні думки, які часто суперечать одна одній. Є процедури, які вже увійшли в життя як представниць прекрасної статі, так і чоловіків, що стежать за собою, відвідуючи косметологічні салони.
Лазерна методика видалення небажаного волосся б’є всі рекорди за популярністю, а це відмінна заявка на видимі результати. І все ж багато користувачів, чекаючи ефекту ідеально гладкої і шовковистої шкіри, задаються питанням: чи росте волосся після лазерної епіляції?

Те, через скільки з’являються перші ознаки волосків і наскільки вони є вираженими, залежить від багатьох чинників: індивідуальних особливостей будови шкіри і волосяних фолікулів, регулярності і інтенсивності проведення процедур, правильного догляду після сеансу. Через певний час відростає волосся, фолікули якого не були активні протягом процедури, отже, промінь лазера не зміг їх зруйнувати.

Чому після лазерної епіляції волосся знову відростає

Особливості лазерного видалення небажаної рослинності:

  • лазер реагує на клітини, в яких міститься меланін, тобто промінь може видалити тільки темне волосся, зі світлим і тонким йому впоратися не під силу;
  • процедури починають проводити тоді, коли закінчується статеве дозрівання, бо в цей період волосся може рости інакше, а організм — реагувати непередбачувано;
  • для точкового впливу на фолікул лазеру необхідний волосяний стержень певної довжини, тому не варто видаляти небажане волосся за тиждень до сеансу;
  • ефективність процедури залежить від кількості проведених сеансів, волосся стає все менше з кожною наступною процедурою;
  • з часом будуть потрібні лише підтримуючі процедури — всього 1-2 рази в рік для ідеальної шкіри;
  • варто утриматися від засмаги за 2 тижні до і 2 тижні після сеансу.

Лазерну епіляцію широко використовують у багатьох країнах світу, вона безпечна і не доставляє дискомфорту. Безліч міфів і негативних відгуків пов’язані з недостатнім обсягом правдивої інформації і страхом перед відвіданням косметолога.

Чи росте волосся після лазерної епіляції, і в яких масштабах відбувається зростання, залежить від безлічі особливостей організму і якості проведення процедури. Фахівці лазерної косметології клініки «Медіостар» індивідуально підбирають параметри і налаштування обладнання для видимого і безпечного ефекту, складають план проведення процедур і надають безкоштовні консультації.

Найбільш популярними питаннями щодо лазерної епіляції є такі:

 

  1. Після першої процедури волосся почало рости сильніше, чому? Це пов’язано з наявністю меланіну не тільки у волоссі, але і в шкірі, отже, потрібно ретельно підбирати параметри опромінення, щоб не було негативних наслідків. У нашій клініці ви гарантовано отримаєте відмінний результат, який помітите з першої процедури, а волоски, що знову пробилися, будуть ослабленими і тонкими, тобто, менш помітними. У косметологічній практиці зустрічаються випадки, коли волосся після впливу лазером росте ще більше, але це дуже рідкісні факти.
  2. Чому волосся знову виростає? Це “новачки”, які не були помічені лазером під час попередньої процедури, повторіть сеанс, і вони покинуть всі місця, де небажані. Із кожним наступним візитом їх буде все менше, поки шкіра не стане ідеально гладкою і доглянутою без болю і ризику.
  3. Як швидко я досягну бажаного ефекту? Для отримання голлівудського результату, коли жоден волосок не залишився непоміченим, потрібно пройти близько 6-8 процедур. Їх кількість залежить від індивідуальних особливостей і закладеного генетично волосяного покриву.
  4. Чи можна проводити лазерну епіляцію на обличчі? Процедура може застосовуватися на різних ділянках тіла. Видалення небажаного волосся на обличчі особливо актуально для чоловіків, які втомилися від щоденного гоління і страждають від подразнень на шкірі.

Професіонали клініки «Медіостар» допоможуть позбутися не лише небажаного волосяного покриву, а й створять невимушену атмосферу затишку і краси. Ідеальний похід в клініку запам’ятається результатом, гідним обкладинок світових глянців!

Вам точно сподобається в нас!
post image