Ліцензія МОЗ України №639 від 30.06.2016 року, №1947 від 19.09.2019 року
Ліцензія МОЗ України №639 від
30.06.2016 року, №1947 від
19.09.2019 року

RF-ліфтинг – це один з найефектівнішіх методів підтяжки шкіри обличчя

9 Листопада 2019
RF-ліфтинг – це один з найефектівнішіх методів підтяжки шкіри обличчя

RF-ліфтинг – що це таке? Відгуки про РФ-ліфтинг обличчя і тіла

RF-ліфтинг — нова альтернатива пластичним операціям, спрямованим на омолодження і підтяжку шкіри обличчя і тіла. Процедура, заснована на контрольованому прогріванні глибоких шарів епідермісу і підшкірно-жирової клітковини за рахунок радіочастотного впливу, дозволяє домогтися довгострокового ефекту омолодження. Під дією тепла прискорюються процеси обміну речовин, що стимулює вироблення колагену.

РФ ліфтинг — що це? Результати процедури

Для чого потрібний RF-ліфтинг:

  • корекція контуру обличчя;
  • ліфтинг м’язів обличчя (у тому числі зони навколо очей, щік, підборіддя), шиї, зони декольте, тіла (зокрема, стегон);
  • підвищення еластичності і пружності шкіри;
  • скорочення кількості дрібних зморшок і розгладження глибоких.

Основні переваги даного методу омолодження шкіри:

  • відсутність реабілітаційного періоду і сезонних протипоказань;
  • лікування є абсолютно безпечним, неінвазивним (не ін’єкційним), безболісним;
  • швидкі результати, які зберігаються протягом декількох років;
  • відсутність необхідності періоду реабілітації;
  • підвищується пружність шкіри;
  • антивікові зміни — профілактика;
  • усунення «мішків» під очима;
  • поліпшення мікроциркуляції крові і лімфовідтоку.

Що таке RF-ліфтинг? Ефект процедури заснований на контактній дії високочастотного електричного поля на проблемну ділянку шкіри для прогріву дерми і підшкірно-жирової клітковини. Створений таким чином контрольований тепловий режим забезпечує бурхливий розвиток фібробластів (основних клітин шкіри). Епідерміс у цьому випадку грає роль електричного конденсатора, який нагрівається тільки за рахунок контактного теплообміну з дермою, при цьому м’язова тканина не нагрівається. У цьому полягає основна відмінність радіоліфтингу від інших теплових методик (інфрачервоне випромінювання, лазери, IPL).

RF-ліфтинг — омолодження обличчя і тіла без ін’єкцій і операцій

Що ж таке RF-lifting? Це процедура, яка активізує природні процеси омолодження. Клініка лазерної та естетичної косметології «Медіостар» пропонує послуги професійних косметологів, які відповідно до ваших індивідуальних потреб і побажань призначать вам курс процедур щодо поліпшення стану шкіри обличчя, шиї або проблемних зон усього тіла. RF-ліфтинг — метод омолодження дерми, що характеризується, з огляду на ефективність та безпечність, високою популярністю.

Виконана за допомогою сучасного технологічного обладнання процедура дозволить довгий час насолоджуватися позитивним результатом у вигляді поліпшення контуру обличчя і омолодження шкіри. Про це свідчать також численні позитивні відгуки наших клієнтів. Перевага процедури полягає у відсутності синдрому відміни. Метод неінвазивний і не вимагає введення будь-яких хімічних речовин під шкіру, процес омолодження і регенерації активізується за рахунок стимуляції власних ресурсів дерми. Відповідно, виникнення подразнень виключене.

RF-ліфтинг — підготовка і особливості виконання процедури

Процедура здійснюється в кілька етапів:

  1. Оброблювана зона очищується, на неї наноситься спеціальний гель.
  2. Косметолог підбирає необхідний частотний спектр впливу датчиком і проводить обробку зони апаратом.

Після процедури можливе легке почервоніння шкіри, однак воно проходить протягом години. Ми використовуємо одноразові витратні матеріали та суворо стежимо за дотриманням усіх правил проведення процедури і експлуатації обладнання.

Фахівці клініки «Медіостар» — висококваліфіковані професіонали. Кожен із співробітників прагне зробити все, щоб відвідування клініки було комфортним і максимально корисним для вашого здоров’я!

Вам точно сподобається в нас!
post image