Ліцензія МОЗ України №639 від 30.06.2016 року, №1947 від 19.09.2019 року
Ліцензія МОЗ України №639 від
30.06.2016 року, №1947 від
19.09.2019 року

Видалення підошовної бородавки

8 Листопада 2019
Видалення підошовної бородавки

Видалення підошовної бородавки – як вивести бородавку на стопі: методи видалення лазером, азотом

За статистикою, поява бородавки на ступні становить 34% всіх випадків патологічних утворень на стопі. Це роговий наріст, що досягає розміру монети у 10 копійок, блідо-рожевого забарвлення. Зазвичай бородавка нешкідлива, але часто є естетичної проблемою і, крім того, такий наріст може утворитися в зоні ступні, на яку постійно здійснюється тиск під час ходьби. Це може викликати дискомфорт і навіть провокувати згодом появу сильного болю. Тому, виявляючи такий наріст, люди поспішають дізнатися, як вивести бородавку на стопі, щоб не погіршити становище. Не експериментуйте, займаючись самолікуванням. Видалення бородавки зі ступні лазером — сучасний високоефективний метод, що дозволяє повністю позбутися проблеми.

Стержень наросту розташовується глибоко в тканинах. Пам’ятайте, що бородавки поширюються дуже швидко, тому всі спроби їх усунути самостійно можуть погіршити ситуацію. Кращим і правильним рішенням, яке дозволить вилікувати захворювання без ризику пошкодження шкірного покриву, отримання опіку в домашніх умовах, є відвідування лікаря-фахівця. Звертайтеся в клініку лазерної та естетичної косметології «Медіостар»! Наші фахівці надають послуги з видалення бородавки лазером за допомогою безпечного і високоефективного сучасного обладнання.

Видалення бородавки на ступні лазером — особливості методики

Спосіб видалення бородавки на п’яті лазером визнаний на сьогоднішній день найбільш ефективним. Під впливом лазерного променя руйнуються щільні гіперкератичні виразки, розташовані на будь-яких частинах тіла. Метод дозволяє строго контролювати глибину руйнування наростів, виключаючи прямий контакт лазерного променя з тканинами, що виключає їх травматизацію під час процедури. Під впливом лазера відбувається видалення лише нездорових тканин.

Дія лазерного променя направлена на коагуляцію судин, виключаючи можливість крововтрати, що сприяє швидкій регенерації клітин епідермісу. Такий метод дозволяє повністю видалити хвору тканину, що виключає появу нових наростів. Бородавка зникає безслідно, не залишаючи після себе шрамів. Як вивести бородавку на стопі? Процедура виконується також рідким азотом при температурному режимі -196 °C. Відбувається заморожування уражених ділянок до моменту появи білого ореолу в 1 мм. Повтор сеансу — кожні 2 тижні.

Як позбутися бородавки на стопі — вибирайте метод з урахуванням переваг

Основні переваги методу видалення бородавки на стопі лазером:

  • стерильність способу, швидка регенерація оброблюваної ділянки;
  • немає необхідності в стаціонарному лікуванні, пацієнт приходить в клініку на сеанс і в цей же день залишає її;
  • використовується місцевий наркоз;
  • мінімальний період відновлення;
  • ніяких шрамів і хворобливих відчуттів;
  • безпека, завдяки оптимально підібраній потужності апаратів;
  • лазер працює без контакту, тому немає ризику зараження гепатитом і ВІЛ.

Видалення бородавки на п’яті в клініці «Медіостар» виконується кваліфікованими фахівцями, які мають великий досвід у сфері проведення процедур подібного типу. Сучасна, високотехнологічна апаратура дозволяє максимально точно розрахувати глибину і потужність дії променя.

Швидка регенерація тканин, скорочення термінів відновлення, безболісність процедури — основні переваги методики в порівнянні з хірургічними способами усунення проблеми. Крім того, її ціна більш ніж доступна і вам не доведеться піклуватися про те, щоб власноруч купувати в аптеці необхідні для проведення операції препарати. Лікар-косметолог проведе огляд, індивідуально підбере для вас лікування, враховуючи тип і стан бородавки, ваш вік і інші моменти.

Вам точно сподобається в нас!
post image