Ліцензія МОЗ України №639 від 30.06.2016 року, №1947 від 19.09.2019 року
Ліцензія МОЗ України №639 від
30.06.2016 року, №1947 від
19.09.2019 року

Уколи краси після 50 років

8 Листопада 2019
Уколи краси після 50 років

Уколи краси після 50 років дозволяють відновити баланс води в клітинах шкіри, а також підвищити тонус дерми. Зазвичай вдаються до ін’єкційним методикам при неефективності косметичних засобів. Вони дозволяють уникнути пластичних операцій і візуально омолодити шкіру обличчя.

Покази та методики

Після 50 років шкіра втрачає свою пружність – метаболізм в клітинах сповільнюється і об’єм води в них зменшується. З віком також знижується синтез колагену і еластину. Саме ці фактори відповідають за пружність шкірного покриву.

Омолоджуючі ін’єкції краси мають такі покази до проведення:

  • неефективність косметичних засобів;
  • глибокі зморшки;
  • опущення століття;
  • поява вікових плям;
  • зниження еластичності і обвисання шкіри;
  • плями.

Косметичні уколи для обличчя допомагають позбутися від глибоких зморшок, посилити контур обличчя і освітлити тон шкіри. В даний час для омолодження особи застосовуються такі склади і компоненти:

  • Ботулотоксин. Ефективний засіб, що дозволяє позбутися від глибоких зморшок в складках особи. Ботулотоксин впливає на м’язи, блокуючи їх скорочення. Завдяки цьому шкіра стає рівною. Перевагою даного методу є відсутність слідів введення ін’єкції – клієнт може повернутися до звичного життя на наступний день. Вибирати даний препарат рекомендується людям, що страждають мігренню. Дослідження, що проводилися в 60-их роках в США, довели, що регулярне введення ботулотоксину зменшує частоту і інтенсивність нападів. До мінусів процедури варто віднести обмеження міміки після уколу.
  • Гіалуронова кислота синтезується організмом. Недолік її приводить до зневоднення і втрати пружності шкіри. Введення гіалуронової кислоти стимулює з’єднання колагену і еластану, за рахунок чого підвищується тонус шкіри. Під час ін’єкції вводиться синтетичний препарат, який ідентичний біологічному засобу. Введення гіалуронової кислоти також відомо як біоревіталізація. Для отримання ефекту необхідно пройти курс з 7-10 процедур. Частота введення препарату – раз в 21-35 днів.
  • Введення біологічно активних речовин або мезотерапія. Основні діючі речовини – це вітаміни, мікроелементи та макроелементи. Введення такого комплексу стимулює кровообіг в обраній зоні, а також нормалізує обмін речовин. Вітаміни сприяють швидкому виведенню продуктів метаболізму і токсинів з клітин. При цьому нормалізується електролітний баланс всередині і зовні клітини. Після введення коктейлю з біологічно активних речовин розгладжуються рубці, освітлюється тон шкіри, стимулюється регенерація клітин шкіри. Кількість комедонів в подальшому значно зменшується.
  • Плазмоліфтинг. Дана процедура передбачає введення власної плазми. Уколи стимулюють кровообіг в обраній зоні. Введення плазми стимулює регенеративні та репаративні (відновлюють і загоюють) процеси в тканинах. Плазма швидко утилізує продукти метаболізму, які виводяться з клітин, завдяки чому здійснюється процес омолодження шкіри.
  • Кисень і озон вводяться для контурної пластики, а також спалювання жиру. Дана процедура стимулює процес обміну речовин в клітинах. Активні радикали кисню активізують обмін речовин жирів. Процедура дозволяє освітлити тон шкіри і усунути пігментні плями.
  • Полімолочна кислота. Ін’єкції використовуються для контурної пластики і підвищення тонусу шкіри. Після введення сама речовина розкладається під шкірою. Даний препарат стимулює вироблення колагену організмом, тому його часто використовують від глибоких зморшок.

Які уколи найкраще впливають на шкіру – зможе підказати професійний косметолог. Тільки після консультації, визначення типу шкіри, а також оцінки стану організму можна вибрати засіб для введення.

Вам точно сподобається в нас!
post image