Ліцензія МОЗ України №639 від 30.06.2016 року, №1947 від 19.09.2019 року
Ліцензія МОЗ України №639 від
30.06.2016 року, №1947 від
19.09.2019 року

Чи шкідлива лазерна епіляція

9 Листопада 2019
Чи шкідлива лазерна епіляція

Чи шкідлива лазерна епіляція для здоров’я? Чи шкідливо лазерне видалення волосся бікіні, пахв чи ні?

Серед низки технік епіляції, пропонованих салонами краси, метод видалення волосся лазером знаходиться на вершині популярності завдяки універсальності, безпечності та високій ефективності процедури. Спробуємо розібратися в питанні – чи шкідлива лазерна епіляція. У цілому про шкідливість будь-якої процедури можна говорити в тому випадку, коли вона виконується некваліфікованим спеціалістом. Також одним із головних факторів, які можуть вплинути на виникнення негативних наслідків проведення косметологічної процедури, є використання неякісного застарілого обладнання. Наскільки шкідливе видалення лазером волосся в таких умовах? Перш за все, це серйозний ризик і уникнути проблем зі здоров’ям навряд чи вдасться. Не ризикуйте — не звертайтеся до салонів краси із сумнівною репутацією, навіть якщо ціни на їх послуги дуже привабливі.

Лазерна епіляція – можливі ускладнення після виконання процедури некваліфікованим персоналом

Некваліфікований косметолог може неправильно визначити тип вашої шкіри та обрати неправильну методику лікування. За умови використання неякісного, неефективного обладнання і, тим більше, без чіткого дотримання правил експлуатації можливі й такі серйозні наслідки:

  • опіки шкіри. У пацієнтів із засмаглою шкірою існує ризик знебарвлення оброблених ділянок;
  • алергічний висип може стати реакцією на дію охолоджуючих агентів або засобів для догляду за шкірою після сеансу;
  • загострення герпетичної інфекції;
  • кон’юнктивіт, тимчасова або часткова втрата зору після відмови від окулярів під час епіляції на обличчі;
  • епіляція пахв некваліфікованим спеціалістом може призвести до вростання волосся та утворення рубців;
  • сліди на тілі або на обличчі, які залишилися після використання неякісного обладнання, можуть з часом перетворюватися на доброякісні або злоякісні пухлини.

Під час вагітності необхідно враховувати деякі особливості процедури. Вагітність пов’язана зі зміною гормонального фону в організмі жінки. Змінюється і чутливість шкіри до лазерної терапії. Якщо апарат ніяк не діє на дерму жінок, які не народжували, то для вагітних процедура може мати неприємні наслідки. Наприклад, якщо ви схильні до сухості шкіри, то проблема посилюється, що може призвести до ексфоліації та виникнення сильного подразнення дерми. Крім того, до цього часу результат впливу лазерних імпульсів на нервову систему ненародженої дитини остаточно не вивчений, і неможливо передбачити, як це відобразиться на стані її здоров’я в майбутньому.

Неможливо відповісти на питання, чи шкідлива лазерна епіляція. Це залежить від ряду причин. Остаточне рішення про те, чи варто використовувати цей метод, завжди залишається за самим пацієнтом. Очевидно, що негативні відгуки безпосередньо пов’язані з протипоказаннями та обмеженнями. Це дозволяє говорити, що за умови коректного підходу до проведення процедури негативного ефекту для здоров’я шкіри та організму в цілому не настає.

Професійний підхід до процедури лазерної епіляції

Лазерна епіляція в клініці лазерної та естетичної косметології «Медіостар» — це новий спосіб ефективної боротьби з небажаним волоссям на тілі. Під дією лазерного променю фолікул гине, що робить неможливою появу іншого волоска. Гарантією успішного впливу на шкіру лазерного випромінювання є строгий вибір показань до проведення процедури, точне визначення зони, яка підлягає обробці, а також використання сучасної, надійної апаратури та висока професійна майстерність спеціалістів.

Вам точно сподобається в нас!
post image