Ліцензія МОЗ України №639 від 30.06.2016 року, №1947 від 19.09.2019 року
Ліцензія МОЗ України №639 від
30.06.2016 року, №1947 від
19.09.2019 року

Фототерапія BBL – професійне відновлення та омолодження шкіри

1 Вересня 2022
Фототерапія BBL – професійне відновлення та омолодження шкіри

BBL, тобто BroadBand Light – високотехнологічна система, що забезпечує ефективне лікування найрізноманітніших дефектів шкіри. В процесі використовується широкосмугове світло – випромінювання з широким діапазоном. Починається він від видимого спектра і завершується ІЧ променями. Тривалість імпульсу також варіює.

Значна потужність і широкий діапазон дозволяють ефективно вирішувати проблеми шкіри у вигляді:

  • акне;
  • пігментації;
  • судинних патологій;
  • фотостаріння.

Методика передбачає комплексне лікування. Супер сучасна технологія коригує клітини на генному рівні. Вона гарантує отримання довготривалого результату і передбачає короткий період реабілітації.

Принцип дії BBL

Система ефективного омолодження шкіри була розроблена американською компанією Sciton. Фірма, заснована в 1997-му році, змогла презентувати світу ідеальний пристрій серед існуючих систем широкосмугового світла. BBL – це унікальна омолоджуюча технологія, яка передбачає використання двох ламп, гарантуючи отримання максимального ефекту. Розсіяне світло м’яко впливає на шкіру не викликаючи болісних відчуттів.

Від рівня технологічності системи залежить комфортність процедури. Фототерапія BBL забезпечує безболісне омолодження шкіри завдяки наявності омолоджуючого модуля. Світлова енергія, впливаючи на хромофори шкіри, успішно поглинається ними. Перетворившись на тепло, змінює структуру колагену, меланіну тощо. Хромофори бувають дуже різними. Це і меланін у шкірі, і гемоглобін судин, і навіть колаген, якщо мова йде про омолодження шкіри. Терапія, з використанням апарату BBL, призводить до поступової заміни пошкоджених клітин.

Що відчуває клієнт косметолога-дерматолога в клініці Медіостар? Лише тепло та незначне поколювання. Процедура не передбачає додаткового знеболювання, бо є цілком комфортною для пацієнта.

Маніпуляції спеціаліста дозволяють досягти швидкого терапевтичного ефекту. Він може бути різним, в залежності від мети лікування – омолодження, видалення судинних зірочок, боротьба з акне. Враховуючи специфіку впливу, слід взяти до уваги, що видалення пігментних плям супроводжується їх потемнінням. Пізніше, оброблені зони починають лущитись, а потім шкіра стає більш молодою та свіжою, в порівнянні зі станом до початку терапії.

Переваги системи BBL

Серед всіх систем інтенсивного імпульсного світла, BBL є найпотужнішою. Вона має дуже широкий діапазон випромінювання та характеризується точним впливом на мішень, наприклад, на меланін. Новітня технологія відмінно вирішує численні проблеми шкіри, як косметичного, так і медичного характеру. Порівнюючи BBL з іншими системами, варто відмітити ряд її переваг:

  • висока ефективність при будь-яких маніпуляціях зі шкірою;
  • омолодження, що стає помітним вже після першої процедури;
  • атравматичність та безпечність;
  • відсутність довгого реабілітаційного періоду;
  • тривалий стійкий результат;
  • значна швидкість проведення процедури через високу потужність обладнання;
  • максимальний комфорт.

Показання до BBL терапії

Одна із важливих особливостей BBL – її універсальність. Фотоомолодження може бути рекомендоване для більшості людей. Комусь – знадобиться для видалення судинної сіточки, іншому – щоб позбавитись від ознак передчасного старіння. Ця процедура – унікальна і, вона гарантує отримання яскраво вираженого ефекту.

Показання до маніпуляцій будуть цілком індивідуальними для кожного клієнта, бо всі люди – особливі. Головна ж задача BBL терапії полягає в лікуванні дефектів шкіри та досягненні омолоджуючого ефекту. Таким чином до списку показань можна віднести наступні:

  • боротьба з ознаками фотостаріння;
  • лікування акне й постакне;
  • покращення пружності й еластичності шкіри тіла та обличчя;
  • видалення пігментації (не залежно від особливостей);
  • поліпшення кольору шкіри;
  • профілактика старіння;
  • звуження розширених пор;
  • ліквідація судинних сіточок.

BBL у Львові має цілком доступну ціну та відмінно комбінується з іншими процедурами, в тому числі з ін’єкціями ботоксу. Комплексна терапія дає відмінні результати. Як правило, вони стають помітними десь через 14 днів після сеансу омолодження. Ефект може проявитися в різні строки, адже залежить від багатьох факторів, в тому числі від фототипу шкіри. Також вагоме значення має те, наскільки ретельно пацієнт дотримується рекомендацій косметолога. Якщо слідувати правилам, можна не сумніватися, що різниця між фото «до» і «після» буде вражаючою.

BBL терапія принесе чимало користі не залежно від зони обробки. Це може бути – спина, шия, кисті, декольте, обличчя тощо. Саме ці ділянки найчастіше потерпають від фотостаріння, адже зазнають найбільшого впливу ультрафіолетового випромінювання. Втім, процедура не лише відмінно бореться з пігментними плямами, а й поліпшує загальний стан шкіри. Система широкосмугового світла BBL сприяє покращенню імунітету та нормалізації процесів обміну. В результат шкіра стає свіжою та пружною, вона омолоджується на очах. Ефект стане гарно помітним вже через 2 тижні і, з кожною наступною процедурою буде тільки покращуватись.

Тривалість курсу фототерапії

BBL омолодження шкіри рекомендується проходити курсом, щоб досягти максимально стійкого та тривалого результату. Скільки потрібно сеансів? Спеціаліст клініки Медіостар визначає їх кількість індивідуально з урахуванням особливостей клієнта та поставлених задач. Зазвичай достатньо 3-4 процедур. Іноді може знадобитися близько 8 сеансів. Інтервали між ними складають декілька тижнів.

Щоб отримати власний план лікування, варто відвідати косметолога-дерматолога в клініці у Львові. Він максимально детально розкаже про специфіку BBL терапії та визначить наявність чи відсутність протипоказань. Попередня діагностика дозволить підібрати курс, що оптимально підійде для конкретного клієнта.

Не бійтеся прийти до нас зі власними проблемами. Індивідуальний підхід та конфіденційність – ми гарантуємо їх. Кожен спеціаліст націлений на отримання оптимального результату, тож порекомендує вам лише ту процедуру, яка буде доцільною у конкретному випадку. Він розкаже про всі нюанси, в тому числі про особливості підготовки та післяпроцедурний догляд. Ми – потурбуємося про вас!

Вам точно сподобається в нас!
post image