Ліцензія МОЗ України №639 від 30.06.2016 року, №1947 від 19.09.2019 року
Ліцензія МОЗ України №639 від
30.06.2016 року, №1947 від
19.09.2019 року

Лазерна епіляція у зимову пору

16 Листопада 2021
Лазерна епіляція у зимову пору

Коли на вулиці тепло та світить яскраве сонечко, хочеться якомога далі сховати у шафку куртки, светри та інші подібні речі, щоб одягти дещо тонке та легке – одяг, який не сковує рухи і дарує відчуття комфорту. Саме в такі моменти більшість дівчат згадує, що у них на разі не все так «гладко», як хотілося б. Холодний період дозволяє менш ретельно підходити до деяких процедур. В результаті шкіра стає далеко не такою «чистою» та шовковистою, як раніше. Ще б пак! Постійне гоління ще нікому не пішло на користь.

Подразнення, запалення, вросле волосся – під шаром теплого одягу іноді ховаються неприємні сюрпризи. Як їх уникнути, щоб з настанням теплої пори спокійно виходити на вулицю та із задоволенням відпочивати на пляжі? До весняно-літнього сезону варто почати готуватися якомога раніше. Так, приказка про санки – завжди актуальна, як і епіляція узимку.

Ультрафіолет та лазерна епіляція – чи сумісні вони

Зима, холод, багато одягу – легко знайти собі виправдання. Та чи варто це робити, коли видаляти волосся можна розпочати саме в такий період. Він буде найбільш вдалим варіантом. Якщо здійснити аналіз у довгостроковій перспективі, то можна виявити, що саме в цьому разі вдасться ретельно очистити шкіру від зайвої рослинності до настання тепла. Достатньо забаритися і, влітку доведеться жалкувати, бо всі естетичні недоліки, котрі раніше приховував одяг, стануть помітними.

Спитайте будь-якого косметолога: коли ж краще записатися на сеанс лазерної епіляції? Певно кожен відповість, що ця процедура буде актуальною в будь-яку пору року, та коли є можливість вибирати, то безсумнівно оптимальним періодом буде зима. Лазерна епіляція не дає миттєвого результату. Після першого сеансу видаляється до 30-40% волосяного покриву. В середньому потрібно 6-8 процедур. На початковому етапі інтервал між ними складатиме 14 днів, поступово зростаючи до 8 тижнів. Тривалість курсу варіює в залежності від індивідуальних особливостей людини – кольору волосся, типу шкіри і т.д. Почавши відвідувати косметолога взимку, клієнт може спланувати свій літній відпочинок не турбуючись про те, що доведеться пропустити один із планових візитів.

Є декілька аргументів на користь лазерної епіляції в зимову пору, наприклад, заборона на віск та шугаринг. Це важливо, та на початковому етапі густина волосяного покрову ще доволі велика, а щоденне використання бритви не придає оптимізму, коли є величезне бажання присвятити себе активному літньому відпочинку. Готуватися взимку куди комфортніше, та й одяг надійно сховає зони обробки від сонця та стороннього ока.

Лазерна епіляція приносить більш якісний результат, коли маніпуляції проводяться на блідій шкірі. Підготовка ж до сеансу передбачає заборону на засмагу. Якщо шкіра загоріла, варто зачекати доки вона втратить набутий ефект. Лазерна епіляція – швидка та комфортна процедура, яка надає довготривалі результати, а іноді й дозволяє значно зекономити, адже зима – гарний час для приємних знижок.

Як позбутися від зайвого волосся без зусиль

В наші дні волосся на руках, ногах, спині та в інших зонах видаляють за допомогою лазера. Шкіра не повинна мати слідів засмаги. Лише тоді вдасться досягти бажаного ефекту, а не отримати натомість побічні реакції. Лазерна епіляція – прекрасний спосіб контролювати ріст волосся. Що для цього потрібно? Після проходження курсу достатньо відвідувати косметолога один чи два рази на рік.

Клієнти клініки естетичної та лазерної косметології Медіостар обирають видалення волосся за допомогою лазера, бо мають на це ряд причин:

  • ефективність;
  • безболісність;
  • доступність;
  • відсутність врослого волосся;
  • тривалий результат;
  • універсальність;
  • наявність мінімальної кількості протипоказань.

Бажаєте отримати ніжну та шовковисту шкіру? Ми чекаємо на вас. Спланувавши все заздалегідь, зможете сповна насолодитися сезонним відпочинком. Спеціалісти з Медіостар потурбуються про кожного клієнта та подарують йому комфорт і теплу атмосферу, щоб відвідувач провів свій час із найбільшою користю.

Вам точно сподобається в нас!
post image