Ліцензія МОЗ України №639 від 30.06.2016 року, №1947 від 19.09.2019 року
Ліцензія МОЗ України №639 від
30.06.2016 року, №1947 від
19.09.2019 року

Видалення бородавок рідким азотом у “Медіостар”

9 Листопада 2019
Видалення бородавок рідким азотом у “Медіостар”

Дерматологія та видалення новоутворів у Львові в центрі косметології Медіостар

Відтепер позбутись бородавок, папілом та інших новоутворів – не проблема. У «Медіостар» на Вас чекає сучасний кріодеструктор завдяки якому процедура видалення бородавки пройде швидко та безболісно.

Бородавки на пальцях, руках, тілі, обличчі, стопі в першу чергу вказують на нестабільність імунної системи людини. Виникають вони через вірус і при знижені захисних сил організму, можливість появи папілом, бородавок чи інших новоутворів  зростає.

Якщо у Вас з’явилось новоутворення на будь-якій ділянці тіла, тим паче, якщо воно доставляє дискомфорт, обов’язково варто звернутись у «Медіостар», щоб видалити папілому чи
бородавку у Львові.  

Видалення бородавок рідким азотом у Медіостар – швидко,безпечно та безболісно. Звісно, можна спробувати видалити новоутворення самостійно, але це досить ризиковано, оскільки необережне поводження з отруйним чистотілом або сильними хімічно активними речовинами може призвести до опіків прилеглих тканин, а при невмілому чи неправильному поводженні може просто не дати ефекту. До того ж, без встановлення точного діагнозу небезпечно проводити будь-які процедури.

Видалення рідким азотом – або кріодеструкція у «Медіостар», вплив низьких температур дає ефект глибокого заморожування тканин і їх руйнування.

Коли обов’язково слід звернутися до дерматолога?

  • Болючість, свербіж, печіння в місці збільшення бородавки.
  • Новоутворення змінює забарвлення, форму, величину, з’являється неоднорідний колір.
  • Збільшується кількість.
  • Бородавки на видному місці, спричиняють естетичний дискомфорт.
  • Кровотеча новоутовора, надрив.
  • Збільшення бородавки на ділянках шкіри, де вони заважають і можуть бути травмовані.

Слід вибирати досвідченого кваліфікованого фахівця, оскільки від цього залежить якість проведення процедури, естетичний вигляд шкіри після загоєння рани, тому рекомендуємо видаляти ноутоворення на шкірі у спеціалістів «Медіостар.

 

Видалення бородавок рідким азотом – переваги процедури

Бородавки на руках, пальцях, стопах, обличчі, тілі насамперед вказують на порушення імунної системи людини. Бородавки мають вірусне походження. Якщо на будь-якій ділянці тіла з’явилось новоутворення, тим паче, якщо воно приносить дискомфорт у Ваше повсякденне життя – рекомендуємо звернутись до дерматолога у «Медіостар».

Після детального огляду наші спеціалісти проведуть видалення бородавки, папіломи чи іншого новоутвора. Процедура проводиться каліфікованими спеціалістами з багаторічним досвідом одним з найсучасніших кріодеструкторів.

На сьогоднішній день медицина пропонує декілька різних методів виведення новоутворень, про один з них – видалення бородавок рідким азотом ми розповімо в цій статті.

 

Сучасні методи видалення бородавок

Звичайно, більшість з нас побоюються різних медичних маніпуляцій, і через це шукають народні методи і способи виведення утворень вдома. Але хочем одразу застерегти, адже це досить ризиковане заняття, оскільки такі методи не завжди дають результат, а необережне поводження з отруйним чистотілом або сильними хімічно активними речовинами може призвести до опіків. Окрім цього, без встановлення точного діагнозу небезпечно проводити будь-які процедури.

Що ж пропонують сучасні медичні технології, як видаляють бородавку в медичному центрі «Медіостар», наскільки це ефективно, безпечно і скільки це коштує?

Видалення рідким азотом – або кріодеструкція у «Медіостар», вплив низьких температур дає ефект глибокого заморожування тканин і їх руйнування.

Слід вибирати досвідченого кваліфікованого фахівця, оскільки від цього залежить якість проведення процедури, естетичний вигляд шкіри після загоєння рани, тому рекомендуємо видаляти новоутоворення на шкірі у спеціалістів «Медіостар».

Яка ціна видалення бородавок азотом у «Медіостар»?

Ціна видалення бородавки у «Медіостар» варіюється в залежності від розміру, виду, місця розташування бородавки, папіломи чи іншого новоутворення на тілі.

Хочемо наголосити, що слід вибирати досвідченого та кваліфікованого фахівця, оскільки від цього залежить якість проведення процедури та естетичний вигляд шкіри після загоєння рани. У центрі лазерної епіляції та косметології «Медіостар» працюють досвідчені спеціалісти з багаторічним стажем, тож Ви можете бути спокійні у якості та результаті процедури.

 

Підготовка до процедури

Перед тим як видалити бородавку чи інше новоутворення на шкірі, хворого оглядає лікар-дерматолог“Медіостар”. Також лікар за потреби призначає аналіз крові, який допомагає з’ясувати, який саме штам вірусу папіломи викликав ріст новоутвору.

 

Протипокази до процедури:

  • Індивідуальна чутливості до азоту.
  • Епілептичні стани.
  • Високий артеріальний тиск.
  • Не можна видаляти бородавки азотом при наявності будь-якого подразнення, висипки навколо новоутворення.
  • Вагітність.
  • Застуда, грип, ГРВІ, запальні процеси будь-яких внутрішніх органів, навіть незначна підвищена температура тіла.

 

Як проходить процедура видалення бородавок у «Медіостар»?

 

Кріодеструкція рідким азотом проводиться за допомогою спеціального аплікатора, за допомогою глибокої заморозки проводиться дія безпосередньо на бородавку з невеликим тиском протягом 10-40 секунд. Під час заморожування утворення починає бліднути, ущільнюватися, біліти, після процедури місце заморозки червоніє і набрякає, через кілька годин або на наступний день на цьому місці утворюється міхур з геморагічним або серозним вмістом. Цей пухирець самостійно розсмоктується протягом 6-8 днів і на його місці виникає скоринка. Через 10-14 днів скоринка самостійно відокремлюється і на її місці утворюється рожева пляма.

 

Під час лікування юнацьких бородавок азотом у «Медіостар» проводиться тільки тушування шкіри. При цьому обертальними швидкими рухами лікар проводить аплікатором паралельно поверхні ураженої ділянки шкіри при малому тиску до слабкого збліднення. Через 1-2 хвилини процес повторюють, і так 3-4 рази. Через тиждень оброблена шкіра спочатку темніє, потім лущиться і новоутворення пропадають.

 

Видалення підошовних бородавок рідким азотом у «Медіостар»

Поява бородавок на стопі довгий час може не турбувати людину, але при проростанні їх вглиб тканин, вони викликають болючі відчуття під час ходьби. Найчастіше вони з’являються  на подушечках пальців, біля основи пальців, на п’яті, дуже часто підошовні новоутворення з’являються саме  у дітей. Косметологічний центр «Медіостар» має усі необхідні ліцензії та дозвола на проведення процедури видалення бородавки у дітей.

 

Під час видалення підошовних бородавок рідким азотом, у пацієнта часто виникає біль, оскільки потрібний більший тиск і більше часу на процес заморозки. Також важкий і період відновлення. Іноді впродовж 2-3 тижнів людина не може наступати на певну ділянку стопи. Окрім цього, при підошовних бородавках обробку азотом потрібно проводити 3-4 рази кожні 3-4 дні, в окремих важких випадках лікування може тривати до 6 місяців. Спеціалісту, для проведення якісної обробки, слід максимально точно визначити глибину впливу, щоб після видалення не пошкодити глибокі шари шкіри. У центрі лазерної епіляції та косметології «Медіостар» працюють досвідчені спеціалісти з багаторічним стажем, тож Ви можете бути спокійні у якості та результаті процедури.

 

Який догляд за раною після видалення бородавки азотом?

 

Після того, як з’явиться міхур на місці проведення процедури, його не можна в жодному разі мочити та проколювати. Варто намагатись зовсім обмежити контакт з цією ділянкою. Однак рекомендовано 2 рази на день – вранці і ввечері обробляти антисептиком (хлоргексидин, бетадин)міцним розчином марганцівки, або саліциловим спиртом 2%. Через тиждень, коли почнеться відлущування тканин, обробку можна припинити. Слід пам’ятати, що будь-які бородавки є наслідком прогресування вірусної інфекції на шкірі, яка досить легко передається контактно-побутовим шляхом, через побутові предмети, одяг, рушники тощо. Тому завжди слід дотримуватися правил особистої гігієни і користуватись індивідуальними рушниками.

 

Переваги процедури видалення бородавок, папілом та інших новоутворів у Львові в «Медіостар»:

 

  • Доступні ціни на процедуру видалення бородавок рідким азотом. У «Медіостар» Вас приємно здивують доступні ціни та висококваліфікований підхід до роботи та до клієнта.
  • Короткочасність процедури, відсутність спеціальної підготовки. Так, це – справді перевага, адже в сучасному світі час – на вагу золота. У «Медіостар» Вас не змусять чекати! Спеціаліст прийме Вас вчасно, і Вам не доведеться чекати і марнувати свій час. А завдяки надсучасному кріодеструктору процедура видалення бородавок, папілом чи інших новоутворень на тілі у «Медіостар» – Львів пройде швидко та якісно.
  • Вплив заморожування виключає поширення інфекції на найближчі шкірні покриви.
  • Мінімальні ризики розвитку рубців і шрамів після видалення утворення.
Вам точно сподобається в нас!
post image