Ліцензія МОЗ України №639 від 30.06.2016 року, №1947 від 19.09.2019 року
Ліцензія МОЗ України №639 від
30.06.2016 року, №1947 від
19.09.2019 року

Як вивести бородавку на пальці

8 Листопада 2019
Як вивести бородавку на пальці

Як вивести бородавку на пальці: прибрати бородавки на пальцях рук в клініці.

Бородавки на пальцях можуть створювати значний косметичний дефект. Освіти на нижніх кінцівках легко травмуються і потребують постійного догляду і лікування. А бородавки на пальцях рук можуть зіпсувати репутацію людини, обмеживши його коло спілкування. Для того щоб дізнатися, як вивести бородавку на пальці, необхідно звернутися за допомогою до професійного косметолога.

Основа терапії

Бородавками називають доброякісні новоутворення, Як прибрати бородавку на пальці які злегка підносяться над поверхнею шкіри. Плоскі бородавки найбільш часто зустрічаються між пальцями, а округлі освіти можна побачити на верхній поверхні руки.

Лікування бородавок на пальцях – це складний багатоетапний процес. Він включає в себе:

  • Механічне видалення за допомогою сучасних косметологічних засобів.
  • Зниження активності вірусу папіломи людини, який циркулює в крові.
  • Стимуляцію роботи імунної системи.

Швидко звести бородавку можна за допомогою сучасних засобів. Процедура займе від 5 до 15 хвилин. Однак це не дасть гарантії її зникнення назавжди. У 50% випадків бородавки з’являються знову на сусідніх ділянках. Вірус папіломи людини (ВПЛ) є причиною появи бородавок на руках, пальцях та інших ділянках тіла. Він передається від матері до дитини під час вагітності, або від людини до людини статевим шляхом. Щоб позбутися від бородавок, необхідно комплексне лікування, однак навіть воно не завжди є ефективним. При виявленні утворень лікувати необхідно обох статевих партнерів. В іншому випадку існує повторний ризик зараження ВПЛ.

Методи видалення

Вивести бородавку з пальців рук і ніг можна за допомогою наступних методик:

  • Відкрите оперативне втручання дозволяє прибрати великі освіти в важкодоступних місцях. Це проміжки між пальцями і області сухожиль. Хірургічне втручання також застосовується у випадках, коли неможливо відразу провести диференціальну діагностику між бородавкою і іншими новоутвореннями. У таких випадках після висічення тканину відправляють в гістологічну лабораторію. Термін відновлення після процедури – 3-7 днів.
  • Лазерне видалення. Використання даної методики може супроводжуватися почуттям дискомфорту, проте больових відчуттів не виникає. Перевагою лазерного видалення є відсутність рубців після процедури. Залежно від локалізації видалення може зайняти від 5 до 15 хвилин. Реабілітація займає до 3 діб.
  • Електрокоагуляція дозволяє видалити як підошовні, так і вульгарні бородавки. Найчастіше метод використовується на пальцях ніг. Процедура може бути болюча, тому виконується під місцевою анестезією. Період реабілітації займає від 3 до 7 днів. Після втручання можуть залишатися невеликі рубці.
  • Кріодеструкція. Рідкий азот застосовується для маленьких і великих утворень. Бородавку заморожують протягом 10-15 хвилин, після чого вона відпадає самостійно. Процедура безболісна, однак може викликати відчуття поколювання. Рубці після такого видалення не залишаються. Період відновлення триває до 72 годин.
    Як прибрати бородавку на пальці Для того щоб видалити складні багатокамерні бородавки, іноді доводиться застосовувати комбінацію з перерахованих вище методів. Так, після заморозки може використовуватися висічення скальпелем. Професійний косметолог підкаже, чим найкраще лікувати бородавки на пальцях в кожному випадку.

Народні методи лікування не повинні розглядатися як самостійний вид або навіть частина терапії. У таких рецептах необхідно використовувати активні агресивні речовини, які можуть привести до опіків шкіри і утруднити наступне медичне видалення бородавок.

Отримати консультацію професійного косметолога і записатися на видалення ви можете за допомогою он-лайн форми або телефонів, зазначених у верхній частині сайту.

Вам точно сподобається в нас!
post image